Grijs kenteken / camperombouw:
Americars heeft bijzonder goede oplossingen voor het ombouwen van Van's, Pick-Up's, SUV's en Jeep's. De auto wordt dan gekeurd bij douan. Er zijn mooie oplossingen voor het ombouwen naar grijskenteken RDW. De auto voldoet nadien aan de wet.

U rijdt voor € 90,00 wegenbelasting per 3 maanden, met max. 7 pers op lpg.

Er zijn diverse mogelijkheden voor wat betreft ombouwen. Bijvoorbeeld het bovenste gedeelte van het tussenschot uitvoeren in plexiglas, waardoor het originele interieur instand blijft. Of denk bijvoorbeeld aan een tussenschot wat onder de achterbank doorloopt waardoor er een langere laadvloer ontstaat.

Bij toepassing van een 230 liter LPG tank, wordt deze in de knik van de achterbank, half onder het tussenschot geplaatst waardoor de loze ruimte achter de achterbank optimaal wordt benut. Als het binnen de marge van de wet past, kan de ombouw naar uw eigen wensen worden uitgevoerd.
Bij Americars B.V. bent u aan het juiste adres voor de aankoop of inruil van uw Amerikaanse auto. Ook bouwen wij USA-cars om op grijs kenteken of in een camper- of kantooruitvoering. Wij hebben een ruime keuze aan occasions. Ook importeren wij auto's en onderdelen.

Klik hieronder op één van de plaatjes voor meer informatie.